Potmaat: 25 cmHoogte: ± 180 cmStandplaats: Volle zon

Phoenix Canariensis Dadelpalm

Grote Dadelpalm phoenix canariensis

Phoenix Canariensis Dadelpalm

 74,95

Met de Phoenix Canarienis geef jij je tuin een exotisch tintje. Deze Dadelpalm is een zonaanbidder, zeer makkelijk te verzorgen en winterhard tot -10 graden.

Lees verder...

 74,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een toeslag voor verzending van extra grote planten naar België. 

Geef je tuin een exotisch tintje met de Phoenix Canarienis, ook wel bekend als Canarische Dadelpalm. Deze naam heeft hij te danken aan de plek waar hij oorspronkelijk vandaan komt: de Canarische eilanden. De Phoenix Canarienis behoort tot de plantenfamilie Araceae.

De Canarische Dadelpalm is een imposante toevoeging aan je tuin met zijn dikke stam en scherpe stekels. De bladeren zijn lang en veerachtig. De plant is bestand tegen de winter, maar met periodes van aanhoudende vorst is het verstandig de palm voor korte tijd naar binnen te verplaatsen.

Let op! De plant is niet giftig, maar heeft wel scherpe punten aan de bladeren. Pas hiermee op.
Lichtbehoefte: De Phoenix Canarienis houdt van de zon en de bladeren kunnen niet verbranden. Zet de palm op een plek waar hij minimaal vijf uur zon per dag kan krijgen.
Water geven: De palm heeft veel water nodig. Zorg ervoor dat de grond altijd lichtvochtig blijft, maar laat de wortels niet zwemmen. Winterhard tot -10.

Hoe wordt mijn palm verzonden?

Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Potmaat

25 cm

Hoogte

± 180 cm

Meerjarige plant

Ja

Groenblijvend

Ja

Standplaats

Volle zon