BIO

Potmaat: 13 cmHoogte: ± 45 cmDiervriendelijk: Niet giftig

Ribes Rubrum Jonkheer van Tets Aalbesstruik Bio

aalbesstruik jonkheer van tets

Ribes Rubrum Jonkheer van Tets Aalbesstruik Bio

 13,95

De Ribes Rubrum Jonkheer van Tets is een rode aalbessenstruik en 100% biologisch gekweekt. De plant produceert redelijk vroeg in het jaar aalbessen. Rond eind juni kan je al genieten van de eerste lading.

Lees verder...

 13,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Het is een van de vroegst rijpende rode bessen, de bessen zijn al rond eind juni rijp. De bessen groeien in lange trossen en hebben een zure, maar frisse smaak. Je kunt ze bijvoorbeeld eten in vlaai of als jam. De struik bloeit in het voorjaar met kleine groen-witte bloemen.

De Ribes Rubrum Jonkheer van Test is een rode aalbessenstruik. De plant produceert redelijk vroeg in het jaar aalbessen. Rond eind juni kan je al genieten van de eerste lading. De struik is zelfbestuivend en heeft dus geen hulp van andere planten en insecten nodig bij het bestuiven. Dit zorgt ervoor dat je, wanneer je de plant goed verzorgd, gegarandeerd kunt genieten van de aalbessen. De plant heeft een hoge vruchtopbrengst en de aalbessen kunnen ook gebruikt worden als jam.

Deze aalbessenstruik is 100% biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu!

Let op! Laat de plant niet op een plek met veel wind staan, dat kan schade aan de plant opleveren.
Lichtbehoefte: De Ribes Rubrum: Jonkheer van Tets staat graag in de zon.
Water geven: Tijdens de bloei en de bessenvorming is het raadzaam de plant redelijk wat water te geven, daarna heeft de plant niet meer zo veel nodig.

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarin je de plant ontvangt kan het veel of weinig blad hebben.

biologisch gekweekt

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 45 cm

Meerjarige plant

Ja

Diervriendelijk

Niet giftig

Groenblijvend

Nee