YITH Badge
Potmaat: 13 cmHoogte: ± 45 cmStandplaats: Halfschaduw, Volle zonDiervriendelijk: Niet giftig

Rubus Idaeus Twotimer Sugana Red Frambozenplant

frambozenplant rubus

Rubus Idaeus Twotimer Sugana Red Frambozenplant

 13,95

De Rubus Idaus Sugana Red is een echte aanwinst voor je tuin of balkon en 100% biologisch gekweekt. Deze leuke frambozenstruik produceert twee keer per jaar frambozen. De vruchten van deze buitenplant zijn zoet en felrood.

Lees verder...

 13,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Rubus Idaus Sugana Red is een echte aanwinst voor je tuin of balkon. Deze leuke frambozenstruik produceert twee keer per jaar frambozen, vandaar de naam Twotimer. De vruchten van deze buitenplant zijn zoet en felrood. De struik kan 180 cm hoog worden en is geschikt voor een kleine tuin of voor op het balkon. De eerste oogst krijg je in juni, op de oude takken van de Rubus idaus. In het najaar verschijnt de tweede oogst op de nieuwe takken.

Deze frambozenstruik is 100% biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu!

Let op! Wanneer je de takken snoeit, let er dan op dat je niet te ver terug knipt. Wanneer je dit doet, kan het zijn dat je de eerste oogst misloopt.
Lichtbehoefte: Plaats de Sugana Red op een zonnige plek. Door de zon kan het fruit goed rijpen, een plek in de halfschaduw kan eventueel ook.
Water geven: Geef tijdens droge periodes de Rubus ideaus: Sugana Red extra water.

 

Duurzamere keuze – dit product heeft een duurzamer productieproces. Deze plant is biologisch gekweekt, wat betekent dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest zijn gebruikt. Biologische tuinplanten dragen daarom bij aan de biodiversiteit. Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 45 cm

Meerjarige plant

Ja

Bloemen

Ja

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon

Diervriendelijk

Niet giftig

Groenblijvend

Nee

Duurzamere keuze

Ja