YITH Badge
Potmaat: 13 cmHoogte: ± 45 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: Halfschaduw, Volle zon

Rubus Navaho Summerlong Bramenstruik

rubus bramenstruik summerlong

Rubus Navaho Summerlong Bramenstruik

 13,95

De Rubus Navaho Summerlong is een bramenstruik die vanaf eind juli grote, sappige en diepzwarte bramen produceert. De bramenstruik heeft een lange oogstperiode en is makkelijk overal te plaatsen. Zelfs in een kleine tuin of op je balkon, 100% biologisch gekweekt!

Lees verder...

 13,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Rubus Navaho Summerlong is een bramenstruik die vanaf eind juli heerlijk grote, sappige en diepzwarte bramen produceert. De bramenstruik heeft een lange oogstperiode en is makkelijk overal te plaatsen. Zelfs in een kleine tuin of op je balkon! Dit maakt de plant de ideale bramenstruik. De Summerlong heeft een robuuste opgaande groei. Hierdoor krijgt de plant stevige takken en kan je hem dus goed kwijt op verschillende plekken.

Deze bramenstruik is 100% biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu!

Let op! De bramenstruik heeft steun nodig bij het groeien, zorg dus dat hij ergens tegenaan kan groeien of versterkt wordt op een andere manier.
Lichtbehoefte: De Rubus Navaho staat graag in de zon, maar een plekje in de halfschaduw kan ook geen kwaad.
Water geven: Geef de plant vooral tijdens drogere periodes wat extra water.

 

Duurzamere keuze – dit product heeft een duurzamer productieproces. Deze plant is biologisch gekweekt, wat betekent dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest zijn gebruikt. Biologische tuinplanten dragen daarom bij aan de biodiversiteit. Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 45 cm

Meerjarige plant

Ja

Groenblijvend

Nee

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon

Duurzamere keuze

Ja