BIO

Potmaat: 13 cmHoogte: ± 45 cmStandplaats: Halfschaduw, Volle zon

Rubus Tayberry hybride fruitplant

Rubys tayberry

Rubus Tayberry hybride fruitplant

 14,95

De Rubus Tayberry is een hybride fruitplant die is ontstaan uit een kruising tussen de braam en de framboos. Deze Rubus produceert heerlijke zoetsappige vruchten en is 100% biologisch gekweekt fruit.

Lees verder...

 14,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Rubus Tayberry is een hybride fruitplant die is ontstaan uit een kruising tussen de braam en de framboos. Deze Rubus produceert heerlijke zoetsappige vruchten en is 100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de kweek uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen zijn gebruikt. De pot met het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en dragen bij aan een beter milieu.

De naam Tayberry is afgeleid van de rivier de Tay in Schotland. De Tayberry is een populaire plant onder tuiniers vanwege de heerlijke sappige vruchten die in de zomer geoogst kunnen worden. De grote vruchten zijn twee keer zo groot als frambozen en hebben een zoetzure smaak. Je kan ze gewoon uit de hand eten maar ook gebruiken voor garnering of sap. De plant zal witroze bloemetjes produceren.

Let op! Op een natte bodem is de framboos erg gevoelig voor schimmels, probeer dus te vermeiden dat de grond zo nat wordt.
Lichtbehoefte: De frambozenstruik staat het liefst in de zon of de halfschaduw.
Water geven: Geef de Rubus Tayberry in de zomermaanden regelmatig water, maar zorg er wel voor dat de grond niet te nat wordt.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 45 cm

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon

Groenblijvend

Ja

Meerjarige plant

Ja