Potmaat: 14 cmHoogte: ± 40 cm

Solanum Lycopersicum Tomatenplant

Solanum lycopersicum

Solanum Lycopersicum Tomatenplant

 15,95

Kweek jouw eigen tomaten met deze tomatenplant! Of je nu een tuin, balkon of terras hebt, deze buitenplant kan overal heerlijke…

Lees verder...

 15,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Kweek jouw eigen tomaten met deze tomatenplant! Of je nu een tuin, balkon of terras hebt, deze buitenplant kan overal heerlijke tomaten produceren. Met een tomatenplant geniet je al gauw van rijpe tomaten: rond augustus. Pluk de vruchten altijd vlak boven de groene kroontjes, zo blijven ze extra lang goed. Tomatenplanten zijn niet-winterharde, eenjarige buitenplanten.

De tomatenplant is een klimplant die je het beste kunt opbinden. Snoei de tomatenplant als deze hoger dan 2 meter wordt. Een hogere lengte gaat namelijk ten koste van de kwaliteit van de tomaten. Zorg voor een goed bemeste, water- en luchtdoorlatende potgrond.

Let op! – Wordt het in september al vrij koud? Pluk dan ook de niet rijpe tomaten en laat deze op een zonnig plekje in huis narijpen.
Lichtbehoefte – Zet de tomatenplant op een warme, zonnige plek.
Water geven – Geef deze buitenplant het liefst één keer per week een grote hoeveelheid water, en niet elke dag een beetje. Dit helpt bij de ontwikkeling van de wortels. Zodra de tomaten beginnen te verkleuren, verminder je de waterhoeveelheid. Anders kunnen de vruchten barsten.

Extra informatie

Potmaat

14 cm

Hoogte

± 40 cm