Combideal: Combideal

Stekjesbox incl. minibags 3 stuks

Stekjesbox

Stekjesbox incl. minibags 3 stuks

 19,95

Dé set voor plantenmama’s en -papa’s: de Stekjesbox, inclusief minibags! Een plantenbox met 3 kleine stekjes, klaar om uit te groeien tot grote kamerplanten. Ook verkrijgbaar zonder minibags.

Lees verder...

 19,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Jullie vroegen er massaal naar, en nu is hij er: de Stekjesbox, inclusief minibags! Een plantenbox met 3 kleine stekjes, klaar om uit te groeien tot grote kamerplanten. De bijgeleverde minibags zijn gemaakt van katoen met een Bio LDPE inlay. Dit betekent dat ze recyclebaar zijn.

De Stekjesbox bestaat uit 3 stekjes: een Monstera adansonii, Syngonium Neon en de Calathea Ornata. Ze beginnen misschien klein, maar het zijn stuk voor stuk snelle groeiers. Mocht een van de afgebeelde stekjes niet leverbaar zijn, dan zorgen we voor een passend alternatief.  Voor je het weet zijn deze babyplantjes volwassen!

De Stekjesbox wordt standaard in een mooie giftbox geleverd. Inclusief minibags én 3 gratis Grondleggers (aardetabletten), om de stekjes een vliegende start te geven. Deze Grondleggers bevatten 100% organische plantenvoeding; het is kant en klare potgrond, inclusief voeding. Het enige dat je hoeft te doen, is dit mixen met water. Je hebt dus geen extra potgrond nodig om jouw stekjes op te potten. Hoe dit precies werkt, zie je in de onderstaande Stekjesbox unboxing video.

Stekjesbox unboxing

 

Lichtbehoefte –  Zet de stekjes op een lichte plek of in de halfschaduw, uit direct zonlicht.
Water geven – Zorg ervoor dat de grond nooit helemaal uitdroogt en altijd licht vochtig blijft. Bij te veel of te weinig water gaan de stengels namelijk hangen, wat je natuurlijk wilt voorkomen.

Lees alles over planten stekken of kamerplanten verzorging

Extra informatie

Combideal

Combideal