BIO

Potmaat: 13 cmHoogte: ± 45 cmDiervriendelijk: Diervriendelijk

Vaccinium corymbosum Little Blue Wonder Blauwe Bes

blauwe bes plant vaccinium

Vaccinium corymbosum Little Blue Wonder Blauwe Bes

 13,95

Kweek je eigen eetbare blauwe bessen met de Vaccinium Corymbosum Little Blue Wonder plant. Deze bosbessenstruik is 100% biologisch gekweekt staat bekend om zijn heerlijke vruchten, die rijk zijn aan antioxidanten, vitamines en mineralen.

Lees verder...

 13,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Vaccinium Corymbosum Little Blue Wonder, wordt ook wel blauwe bes of Amerikaanse bosbes genoemd. De blauwe bes staat bekend om zijn heerlijke vruchten, die rijk zijn aan antioxidanten, vitamines en mineralen. De bessen hebben een prachtige diepblauwe kleur en een zoete, lichtzure smaak. Deze variant is een van de compacte bosbessen, de plant wordt maar 50 cm hoog. Perfect als je niet veel ruimte hebt voor de fruitplant.

In mei is de plant prachtig om naar te kijken. Er groeien dan wit-roze bloemen in, die later veranderen in de blauwe bessen. In begin juli kan je de bessen plukken en genieten van de heerlijke smaak. Je kan ze gelijk van de struik eten, maar ook zeer geschikt voor verwerking in jam, taart of sap. De plant staat het liefst op een zonnige/halfschaduw plek en heeft een zure grond nodig om te kunnen groeien.

Deze bosbessenstruik is 100% biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu!

Let op! De plant heeft een zure grond nodig, anders kan de plant maar weinig vruchten geven of zelfs doodgaan.
Lichtbehoefte: De bosbessenstruik staat het liefste op een zonnige plek of een plek waar zowel zon als schaduw is.
Water geven: Het zou kunnen dat je in de zomer de plant elke dag water moet geven. Kijk goed naar waar de plant behoefte aan heeft.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 45 cm

Meerjarige plant

Ja

Groenblijvend

Nee

Diervriendelijk

Diervriendelijk