Potmaat: 30 cmHoogte: ± 90 cmStandplaats: Volle zon

Yucca Rostrata Blue Beaked Yucca

Yucca Rostrata tuinplant

Yucca Rostrata Blue Beaked Yucca

 99,95

Maak je tuin compleet met deze opvallende verschijning! De Yucca Rostrata trekt de aandacht met zijn dikke ruwe stam en zilverblauwe bladeren. Deze tuinplant is een tropische toevoeging aan elke buitenruimte.

Lees verder...

 99,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er wordt een kleine toeslag voor verzending van extra grote planten naar België gerekend. De sierpot op de getoonde foto is niet inbegrepen.

De Yucca Rostrata is een opvallende verschijning met zijn dikke ruwe stam en grijsblauwe bladeren. De oude bladeren van de palm kleuren beige en hangen naar beneden alsof het een beige rok is. Dit maakt de palm een prachtige toevoeging aan je buitenruimte.
De Yucca Rostrata komt oorspronkelijk uit de Chihuahuawoestijn, die de VS met Mexico verbindt. Wanneer de palm goed geworteld is, is deze winterhard en kan hij de Nederlandse winter overleven.

Let op! Geef de palm niet te veel water. Hij komt uit de woestijn en is wel wat droogte gewend.
Lichtbehoefte: De Yucca Rostrata staat het liefst in de volle zon.
Water geven: Geef de Yucca niet te veel water. Het is een makkelijke palm en hij heeft water nodig om te groeien, maar niet te veel.

Hoe wordt mijn Yucca Rostrata verzonden? 

Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Potmaat

30 cm

Hoogte

± 90 cm

Standplaats

Volle zon