Potmaat: 17 cmHoogte: ± 70 cmStandplaats: Normaal daglicht, Volle zon

Zamioculcas Zamiifolia inclusief Boedapest Zwart

Zamioculcas Zamiifolia

Zamioculcas Zamiifolia inclusief Boedapest Zwart

 34,95

De Zamioculcas zamiifolia (ZZ plant) is een ijzersterke kamerplant die met lange stengels en zijn prachtige glimmende bladeren op elke standplaats kan worden neergezet.

Lees verder...

 34,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Zamioculcas zamiifolia (ZZ plant of Emerald palm) is een ijzersterke kamerplant die met lange stengels en zijn prachtige glimmende bladeren op elke standplaats kan worden neergezet. Makkelijk in verzorging! Het is een makkelijke stoere kamerplant, die het goed doet in elk interieur! Wil jij meer groen in huis, maar heb je nog niet echt groene vingers? Dan is de Zamioculcas een goede keuze.

 

De ZZ-plant komt oorspronkelijk uit warme gebieden als Zanzibar, Kenia en Madagaskar. Deze kamerplant met lange stengels en zijn prachtige glimmende bladeren kan op elke standplaats worden neergezet (niet te donker). Een ideale plant voor de plantenliefhebbers met minder groene vingers of minder tijd. Als de Zamioculcas een keer geen water krijgt is dat niet zo erg. Hij groeit naar het licht, dus draai hem om de zoveel tijd voor een volle plant.

 

De Boedapest plantenpot is een echte match met elke groene plant. De zwarte kleur combineert prachtig met groene bladeren.

 

Let op! – De Zamioculcas kan soms een grotere groeispeurt krijgen dan hij zelf aan kan. Zet hem in dat geval wat verder van het raam af.
Lichtbehoefte – De ZZ-plant stelt geen hoge eisen aan zijn lichtbehoefte. Zet hem voor de beste groei wel uit direct zonlicht.
Water geven – De Zamioculcas kun je beter te weinig dan te veel water geven. Geef kleine hoeveelheden water en laat de potgrond tussendoor opdrogen.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 70 cm

Standplaats

Normaal daglicht, Volle zon