Zeegras bloempot

Zeegras bloempot of plantenpot kopen? Dit natuurlijke materiaal combineert prachtig met kamerplanten. Bekijk alle zeegras potten voor binnen!

Zeegras bloempot kopen

Ontdek het volledige assortiment zeegras bloempotten en plantenpotten voor binnen. Op Plantje.nl vind je zeegras bloempotten in alle soorten en maten. De maat die bij elke pot staat aangegeven is de ideale potmaat van de kamerplant. Stel je zoekt een pot voor een plant met potmaat 12, dan kun je hier een zeegras plantenpot met maat 12 selecteren. Wil je een plant met potmaat 12 verpotten, omdat deze te groot wordt voor de pot? Dan kun je het beste kiezen voor een pot met maat 14 of 15.

Bezorging

Heb je een zeegras bloempot gekocht? Dan wordt deze zorgvuldig thuisbezorgd, op de door jou gekozen bezorgdag. Je ontvangt van ons een bericht zodra de pot bij de vervoerder is aangekomen en wanneer deze jouw kant op komt.

Contact

Vragen over de aanschaf van een zeegras plantenpot, of over iets anders? Ons klantenservice team staat graag voor je klaar! Neem contact met ons op.