SALE!
Potmaat: 18 cmKleur: BruinHoogte: ± 17 cm

Riga Bruin - Zeegras

Riga

Riga Bruin - Zeegras

 13,95

De Riga plantenpot is gemaakt van zeegras. Dit natuurlijke materiaal wordt gedroogd en gevlochten, met een prachtige plantenpot als resultaat.

Lees verder...

 13,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Zeegras is best bijzonder. Niet alleen omdat je er zulke mooie plantenpotten van kunt maken, maar ook vanwege de groeiwijze. Zeegras is geen zeewier of gras, zoals je misschien zou verwachten. Het is de enige bloeiende plantsoort die onder water leeft. Evolutionair gezien is zeegras een landplant die zich heeft aangepast aan het leven onder water. Dit gebeurde zo’n 70 tot 100 miljoen jaar geleden. Sindsdien groeit zeegras vooral op ondiepe plekken onder water, waar fotosynthese mogelijk is.

De Riga plantenpot is gemaakt van zeegras dat is gedroogd en gevlochten. De pot heeft een plastic inlay, zodat er geen water doorheen kan. De warmbruine kleur geeft deze pot een extra natuurlijke uitstraling. De pot heeft een plastic inlay, zodat er geen water doorheen kan. Prachtig in combinatie met groene kamerplanten. Deze plantenpot is ook beschikbaar in potmaat 12 en potmaat 21!

Deze plantenpot is gemaakt van natuurlijk materiaal en elke plantenpot is daardoor uniek. Het exemplaar wat je ontvangt kan daardoor iets afwijken van de afbeelding.

Extra informatie

Potmaat

18 cm

Kleur

Bruin

Hoogte

± 17 cm

Potcategorie

Basic