Potmaat: 13 cmKleur: Bruin

Sofia Lichtbruin - Zeegras - 2 stuks

Sofia

Sofia Lichtbruin - Zeegras - 2 stuks

 13,90

De Sofia plantenpotten zijn gemaakt van zeegras. Dit natuurlijke materiaal wordt gedroogd en gevlochten, met een prachtige plantenpot als resultaat.

Lees verder...

 13,90

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Sofia plantenpotten zijn gemaakt van zeegras. Dit natuurlijke materiaal wordt gedroogd en gevlochten, met een prachtige plantenpot als resultaat. De Sofia plantenpot is gemaakt van zeegras dat is gedroogd en gevlochten. De warmbruine kleur geeft deze pot een extra natuurlijke uitstraling. Prachtig in combinatie met groene kamerplanten. Deze plantenpot is geschikt voor planten met potmaat 12. Op zoek naar een andere maat? Neem een kijkje bij onze Sofia pot voor planten met potmaat 17 of potmaat 21. Ook verkrijgbaar als duo voor planten met potmaat 12!

Zeegras is best bijzonder. Niet alleen omdat je er zulke mooie plantenpotten van kunt maken, maar ook vanwege de groeiwijze. Zeegras is geen zeewier of gras, zoals je misschien zou verwachten. Het is de enige bloeiende plantsoort die onder water leeft. Evolutionair gezien is zeegras een landplant die zich heeft aangepast aan het leven onder water. Dit gebeurde zo’n 70 tot 100 miljoen jaar geleden. Sindsdien groeit zeegras vooral op ondiepe plekken onder water, waar fotosynthese mogelijk is.

Deze plantenpot is gemaakt van natuurlijk materiaal en elke plantenpot is daardoor uniek. Het exemplaar dat je ontvangt kan daardoor iets afwijken van de afbeelding.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Kleur

Bruin