Hoogte: ± 25 cmKleur: Potmaat: 12 cm

Aglaonema Hybrid red – P 12 cm

Aglaonema hybrid red

Aglaonema Hybrid red – P 12 cm

 13,50

De Aglaonema Hybrid red springt er altijd tussenuit. De bladeren zijn bijna helemaal roze/rood gekleurd, met een lichtgroene rand en gele schakeringen

Lees verder...

 13,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Aglaonema Hybrid red springt er altijd tussenuit. De bladeren zijn bijna helemaal roze/rood gekleurd, met een lichtgroene rand en gele schakeringen. Deze opvallende kamerplant is verrassend makkelijk te verzorgen. Qua standplaats is een lichte plek prima, maar je kunt de Aglaonema Hybrid red ook gerust in de halfschaduw zetten. Zolang de plant maar niet in direct zonlicht of de volle schaduw staat is er niks aan de hand.

Wil je de Aglaonema Hybrid red toch graag op een mild zonnige plek zetten, laat deze er dan geleidelijk aan wennen.. Dit doe je door de plant steeds iets dichter bij het raam te plaatsen. Houd de potgrond licht vochtig tijdens de lente en de zomer door de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Tijdens de winter mag de potgrond licht opdrogen voordat je weer water geeft. Geef in de winter een minder grote hoeveelheid water dan tijdens de zomer.

Extra informatie

Hoogte

± 25 cm

Kleur
Potmaat

12 cm