Hoogte: ± 70 cmKleur: Potmaat: 27 cm

Aglaonema Stripes – P 27 cm

Aglaonema stripes

Aglaonema Stripes – P 27 cm

 39,95

De Aglaonema Stripes is een zeer makkelijke kamerplant uit Indonesië. Geef deze plant een plekje in de halfschaduw; hier blijft zijn blad het allermooist.

Lees verder...

 39,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Aglaonema Stripes is een zeer makkelijke kamerplant, die erom bekend staat dat hij het goed doet in de halfschaduw. Oorspronkelijk komt de plant uit de tropische regenwouden van Java, Sumatra en Borneo. Hier groeit de kleine plant ver onder de dichte bebossing van het regenwoud, waar hij nauwelijks zon te zien krijgt. Om deze reden geeft de Aglaonema Stripes dan ook de voorkeur aan een plekje in de halfschaduw. Er bestaat een kleine kans dat de plant gaat bloeien, maar mocht dit gebeuren, dan kun je deze bloem er beter uit knippen. Er gaat namelijk veel energie naar het bloeien toe, waardoor de blaadjes er minder mooi uit kunnen gaan zien.

Zet de Aglaonema Stripes op een plekje in de halfschaduw. Merk je dat de bladeren lichter kleuren? Dan staat de plant te licht, en kun je deze beter naar een donkerdere plek verplaatsen. Hierna zal de kleur in het blad weer terugkomen. De Aglaonema is weinig veeleisend als het op de watergift aankomt. Als je een keertje teveel of te weinig water geeft, heeft hij hier niet zo’n last van. Geef de plant pas water zodra de potgrond licht vochtig tot droog aanvoelt.

Extra informatie

Hoogte

± 70 cm

Kleur
Potmaat

27 cm