BESTSELLER
Hoogte: ± 70 cmKleur: Potmaat: 21 cm

Alocasia Zebrina Variegated (bont)

Alocasia zebrina variegated

Alocasia Zebrina Variegated (bont)

 89,50

De Alocasia Zebrina Variegata behoort tot de meest populaire tropische kamerplant van dit moment. Bijzonder vanwege het bonte blad en stelen met zebraprint. Een must-have voor elke plantenliefhebber! Let op! Elke plant is uniek en zal dus op een andere manier een hoeveelheid wit op het blad hebben.

Lees verder...

 89,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Alocasia Zebrina Variegata is een ongekend populaire kamerplant. Je zult ze niet vaak tegen komen en het is voor de plantenliefhebbers een uitdaging om de plant in goede conditie te houden. De Zebrina behoort dan ook niet tot de makkelijke kamerplanten  Deze uitvoering is bijzonder vanwege de variegated bladeren die de plant heeft. Dat in combinatie met de zebraprint op de stelen maakt het een echte must-have plant voor in jouw interieur.

Zet de Alocasia Zebrina Variegated niet in direct zonlicht. Zoek wel een plaats uit waar zoveel mogelijk licht is. Dat geeft de plant energie, met te weinig licht zullen de stelen snel krom staan. Elke plant is uniek en zal dus op een andere manier een hoeveelheid wit op het blad hebben.

Extra informatie

Hoogte

± 70 cm

Kleur
Potmaat

21 cm