Potmaat: 21 cmHoogte: ± 75 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Anthurium Jaguar Green Flamingoplant

Anthurium Jaguar Green

Anthurium Jaguar Green Flamingoplant

 22,95

De Anthurium jaguar green is een bloeiende kamerplant met groene, hartvormige bladeren. Deze kamerplant is niet zo kieskeurig wat verzorging betreft en beloont…

Lees verder...

 22,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Anthurium jaguar green is een bloeiende kamerplant met groene, hartvormige bladeren. Deze kamerplant is niet zo kieskeurig wat verzorging betreft en beloont je ook nog eens het hele jaar door met roze bloemen! De Anthurium jaguar green wordt ook wel flamingoplant genoemd. De lange stengel lijkt op de poot van de flamingo en de roze bloem in combinatie met groene schutblad lijkt op het lijf. De bloem van deze kamerplant wordt dan ook vaak gebruikt als snijbloem in boeketten!

Van origine komen Anthuriums uit de tropische regenwouden van Zuid-Amerika. Dat was vast al te zien aan zijn exotische uiterlijk! In deze vochtige regenwouden klimt de flamingoplant met zijn luchtwortels in bomen, om zo naar het licht te groeien.

Let op! – Het jonge blad en de bloemen van Anthuriums zijn licht giftig, pas dus op met huisdieren of kinderen!
Lichtbehoefte – Anthuriums groeien en bloeien het best onder veel indirect licht. Een plekje bij een raam op het noorden of een paar meter van raam met meer direct licht is dus ideaal.
Water geven – In de zomer mag de grond van deze kamerplant continu licht vochtig blijven. In de winter mag de grond af en toe een beetje uitdrogen. Anthuriums gebruiken niet heel veel water, dus pas op dat er geen laagje water in de pot blijft staan.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

21 cm

Hoogte

± 75 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld