Potmaat: 17 cmHoogte: ± 45 cmStandplaats: Normaal daglicht

Anthurium Magnificum x Crystallinum

Anthurium Magnificum x Crystallinum

Anthurium Magnificum x Crystallinum

 69,95

Anthurium Magnificum x Crystallinum is een kruising van twee bijzondere tropische planten. Deze plant heeft grote…

Lees verder...

 69,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Anthurium Magnificum x Crystallinum is een kruising van twee bijzondere tropische planten. Deze plant heeft grote velvet bladeren met zilveren nerven. Een echte eyecatcher! Anthurium Magnificum x Crystallinum is een bijzonder kamerplant. Dit komt omdat het een kruising is tussen twee bijzondere planten: de Anthurium Magnificum en Crystallinum. De bladeren zijn donkergroen met een velvet textuur. De opvallende nerven zijn zilver en glitteren in het licht.

De Anthurium komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Deze planten groeien voornamelijk onder het bladerdek van andere planten, op de grond. De nieuwe bladeren van Anthuriums beginnen vaak heel klein en worden met de dag groter. Niet alleen de sierwaarde, maar ook het groeiproces van deze plant is daarom enorm interessant! Alle planten op Plantje.nl bestaan uit twee stammen en het grootste blad is ongeveer 30 centimeter.  De planten hebben al bloemen gehad, of dragen momenteel bloemen. Voor de nieuwsgierige plantenkenner zijn bloemen een interessante manier van vermenigvuldiging. Door het stuifmeel van een bloem op te vangen en een andere bloem ermee te bestuiven, kunnen er zaden worden geproduceerd.

Let op! – Anthuriums hebben een tropische leefomgeving nodig. Geef de plant daarom genoeg warmte en luchtvochtigheid om te kunnen groeien. Het is af te raden de plant te sproeien. De bladeren hebben kleine haartjes, waardoor er schimmel kan ontstaan.
Lichtbehoefte – Zet de plant op een plek met veel indirect licht. Bij teveel licht zullen de bladeren verbranden.
Water geven – Zorg ervoor dat de potgrond licht vochtig blijft. Het is aan te raden de plant in een luchtige grondmix te plaatsen, zodat er genoeg drainage is.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 45 cm

Standplaats

Normaal daglicht