Potmaat: 17 cmHoogte: ± 100 cmStandplaats: Normaal daglicht

Anthurium Regale

Anthurium Regale

Anthurium Regale

 179,95

De Anthurium Regale is een bijzondere kamerplant, die sinds kort erg geliefd is geworden. De grote velvet bladeren met zilveren…

Lees verder...

 179,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Anthurium Regale is een bijzondere kamerplant, die sinds kort erg geliefd is geworden. De grote velvet bladeren met zilveren nerven maakt deze plant een echte eyecatcher. Hoewel de plant steeds bekender wordt, is hij nog erg zeldzaam! De Anthurium Regale is een bijzondere kamerplant. Hoewel de meeste Anthuriums populair zijn vanwege de mooie bloemen, is deze Anthurium voornamelijk geliefd vanwege zijn bladeren. De hartvormige, donkergroene bladeren hebben opvallende zilveren nerven. De Anthurium Regale is vooral te herkennen aan zijn hoge ‘oren’, ook wel lobben genoemd.

De Anthurium Regale komt oorspronkelijk uit Peru. In de natuur kan de plant wel 4 meter worden met bladeren van 2 meter. De variant op Plantje.nl heeft bladeren van ongeveer 50 centimeter, waardoor je al een eindje op weg bent! Anthuriums groeien onder beschutting van hogere planten, voornamelijk in de schaduw. Vanwege de donkere kleur van het blad, kan deze plant extra goed licht opvangen in de schaduw. Bijzonder!

Let op! – Anthuriums hebben een tropische leefomgeving nodig. Geef de plant daarom genoeg warmte en luchtvochtigheid om te kunnen groeien. Deze plant heeft meestal 2 á 3 bladeren tegelijkertijd.
Lichtbehoefte – Zet de plant op een plek met veel indirect licht. Bij teveel licht zullen de bladeren verbranden.
Water geven – Zorg ervoor dat de potgrond licht vochtig blijft. Het is aan te raden de plant in een luchtige grondmix te plaatsen, zodat er genoeg drainage is.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 100 cm

Standplaats

Normaal daglicht