Potmaat: 6 cmHoogte: ± 10 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Anthurium Silver Blush

Anthurium Silver Blush

Anthurium Silver Blush

 17,95

De Anthurium Silver Blush is een bijzondere kamerplant. Of eigenlijk een kamerplantje, want hij is nog erg klein. Dit plantje heeft prachtige, zilveren nerven waardoor hij – ondanks zijn formaat – erg opvalt tussen je planten! Een musthave voor de plantenliefhebber.

Lees verder...

 17,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Anthurium Silver Blush kom je niet vaak tegen! Dit plantje lijkt een beetje op de Anthurium Clarinervium of Anthurium Crystallinum, maar is toch nét iets anders. De nerven zijn namelijk zilverkleurig en daardoor extra opvallend. De hartvormige bladeren zijn donkergroen en kunnen enorm groot worden onder de juiste groeiomstandigheden. Extra pluspunt: prachtige bladeren van de Anthurium Silver Blush zijn fluweelzacht!

Anthuriums komen oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Deze planten groeien op de grond in tropische gebieden, maar kunnen soms ook tegen een boom klimmen. De bladeren kunnen in de natuur tot wel 30 centimeter groot worden.

 

Let op! – De Anthurium houdt van een hoge luchtvochtigheid. Je kunt bijvoorbeeld de plant onder een stolp plaatsen of naast een luchtbevochtiger zetten.
Lichtbehoefte – De Anthurium groeit in het wild in de schaduw van andere planten, pas dus op met direct zonlicht.
Water geven – Zorg dat de potgrond van deze kamerplant altijd licht vochtig is. Besproei de bladeren niet met een plantenspuit. Hierdoor kan schimmel namelijk op de bladeren ontstaan.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

Extra informatie

Potmaat

6 cm

Hoogte

± 10 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht