Hoogte: ± 25 cmPotmaat: 9 cm

Begonia Tamaya wit – P 9 cm

Begonia tamaya wit

Begonia Tamaya wit – P 9 cm

 12,95

De Begonia Tamaya wit is een kamerplant die geliefd is vanwege de mooie gespikkelde bladeren. De bladeren lijken op engelenvleugels. Dit exemplaar produceert mooie, wit-gekleurde bloemen.

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Begonia Tamaya wit is zeer geliefd vanwege de mooie, gespikkelde bladeren. Om deze reden wordt de kamerplant ook wel Stippenbegonia genoemd. Een andere nickname is ‘Angel wing’. Dit omdat de bladeren van de Begonia Tamaya wit qua vorm onwijs op engelenvleugels lijken. Met deze kamerplant geniet je niet alleen van het aanzicht van prachtige bladeren, maar dit exemplaar zal ook mooie, wit-gekleurde bloemen produceren. Perfect in lijn met haar angelieke bijnaam! Liever een variant met roze bloemen? Klik dan door naar onze andere Begonia Tamaya.

Zet de kamerplant op een lichte standplaats, uit de zon. Direct zonlicht kan de mooie bladeren namelijk beschadigen. Tijdens de herfst t/m lente is eenmaal water geven per week voldoende. In de zomer heeft de plant wat vaker water nodig. Zorg ervoor dat de grond nooit helemaal uitdroogt om bruine bladeren te voorkomen.

Extra informatie

Hoogte

± 25 cm

Potmaat

9 cm