Hoogte: ± 25 cmKleur: Potmaat: 20 cm

Bonsai Kokedama (incl. schoteltje) – P 20 cm

Bonsai kokedama

Bonsai Kokedama (incl. schoteltje) – P 20 cm

 17,95

De Bonsai Kokedama (incl. schoteltje) is een verschijnsel uit de Chinese cultuur. Bij deze Bonsai uitvoering kan de variëteit van het boompje verschillen. Bijzonder is dat deze groeit in een Kokedama bol. Let op: bij deze Bonsai uitvoering kan zowel de variëteit van het boompje als het getoonde schoteltje verschillen met die van de foto.

Lees verder...

 17,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze Bonsai Kokedama (incl. schoteltje) is een knap staaltje Bonsaikunst, een stroming die rond de 12e eeuw ontstond in China. Vandaag de dag zul je in elk Chinees meditatiecentrum omringd worden door mooie Bonsaiboompjes. Bijzonder is dat deze Bonsai groeit in een Kokedama bol. Kokedama betekent letterlijk ‘mosbal’, dat is precies wat dit is. Deze Bonsai is namelijk geplant in een grondsamenstelling die is omwikkeld door mos. Hierin kan de kamerplant nog jaren in verder groeien. Let op: bij deze Bonsai uitvoering kan zowel de variëteit van het boompje als het getoonde schoteltje verschillen met die van de foto.

Zet de Bonsai op een plaats met veel licht uit de zon. Dompel de Kokedama 1 a 2 keer per week goed onder en laat hem vollopen met water. Zo kunnen de wortels voldoende water opnemen. In de zomer moet dit vaker gebeuren en goed in de gaten houden dat de plant niet uitdroogt. Zet de plant op een wat koelere plaats met zoveel mogelijk licht ver verwijderd van de verwarming.

Extra informatie

Hoogte

± 25 cm

Kleur
Potmaat

20 cm