BESTSELLER
Potmaat: 14 cmHoogte: ± 25 cm

Bonsai Zelkova Met Blauwe Schaal

Bonsai Zelkova

Bonsai Zelkova Met Blauwe Schaal

 32,95

De Bonsai Zelkova, ook wel bekend als Japanse iep, is een sierlijke boom met gekartelde bladeren. Ook ideaal voor beginners, want deze Bonsai boom is makkelijk om te verzorgen.

Lees verder...

 32,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Bonsai Zelkova, ook wel bekend als Japanse iep, is een sierlijke boom met gekartelde bladeren. Ook ideaal voor beginners, want deze Bonsai boom is makkelijk om te verzorgen. De bladeren van de Bonsai Zelkova zijn ovaal en puntig, met gekartelde bladranden. Een sierlijke Bonsai, die bovendien makkelijk is om te verzorgen. Dit maakt de Bonsai Zelkova geschikt voor alle Bonsai-liefhebbers, ook als je een beginner bent. Deze boom heeft potmaat 15 en wordt inclusief donkerblauwe pot van keramiek geleverd.

De bladeren van de Bonsai Zelkova verkleuren, net zoals grote bomen dit doen. Tijdens de zomer zijn de bladeren donkergroen en in de herfst verkleuren ze tot geel, oranje, rood en paars. Daarna vallen de bladeren af, om in de lente weer terug te keren.

Bonsai betekent letterlijk ‘boom in pot,’ maar de echte definitie gaat wat dieper. Bonsai verwijst eerder naar een kunstvorm en techniek, om kleine boompjes zo te vormen en doen groeien dat ze er natuurlijk en oud uitzien. Deze kunst is van oorsprong ontstaan in China rond 700 v.C.

Let op! – Zodra je de Bonsai ontvangt heeft deze de komende 2 maanden geen extra voeding nodig. De boom haalt dan nog voldoende voedingsstoffen uit de potgrond.
Lichtbehoefte – Zet de Bonsai Zelkova op een zeer lichte standplaats, maar liever niet in direct zonlicht. Dit kan het blad namelijk verschroeien.
Water geven – Houd de potgrond vochtig maar niet nat. Wacht tot de bovenste laag van de potgrond is opgedroogd voor je water geeft.

Lees alles over Bonsai verzorging.

Extra informatie

Potmaat

14 cm

Hoogte

± 25 cm