-15%
SALE!
Potmaat: 15 cm

Bonsai Carmona incl. Blauwe Schaal

Bonsai Carmona

Bonsai Carmona incl. Blauwe Schaal

 22,95

De Bonsai Carmona is een sierlijke, groenblijvende boom met glanzende bladeren. Een bijzondere verschijning in jouw interieur, compleet met donkerblauwe pot van keramiek.

Lees verder...

 22,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Bonsai Carmona is een sierlijke, groenblijvende boom met glanzende bladeren. Een bijzondere verschijning in jouw interieur, compleet met donkerblauwe pot van keramiek.De Bonsai Carmona is een tropische boom met kleine, donkergroene bladeren. Op de bovenkant van deze bladeren zitten witte stipjes en aan de onderkant groeien minuscule haartjes. Extra bijzonder: deze Bonsai boom kan bloeien! Er ontstaan dan stervormige, witte bloemen die heerlijk geuren. Deze Bonsai heeft potmaat 12 en wordt inclusief donkerblauwe pot van keramiek geleverd.

Houd er rekening mee dat deze Bonsai soort niet heel makkelijk is om te verzorgen. Ben je een beginner? Dan kun je beter starten met de Bonsai Zelkova of lees je goed in met dit Bonsai verzorging boek

Bonsai betekent letterlijk ‘boom in pot,’ maar de echte definitie gaat wat dieper. Bonsai verwijst eerder naar een kunstvorm en techniek, om kleine boompjes zo te vormen en doen groeien dat ze er natuurlijk en oud uitzien. Deze kunst is van oorsprong ontstaan in China rond 700 v.C.

Let op! – De Bonsai Carmona kan niet goed tegen koude temperaturen. De ideale temperatuur ligt rond de 20 graden Celcius. Bescherm de boom tegen koude tocht en draai de pot regelmatig.
Lichtbehoefte – Zet de Bonsai op een lichte tot mild zonnige standplaats. Een beetje zonlicht is in orde, zolang de plant niet de hele dag in de zon of in de hete middagzon staat. Bij te veel zonlicht verschroeit het blad.
Water geven – Houd de potgrond vochtig maar niet nat. Wacht tot de bovenste laag van de potgrond is opgedroogd voor je water geeft.

Lees alles over Bonsai verzorging 

Extra informatie

Potmaat

15 cm