Potmaat: 13 cmHoogte: ± 20 cm

Caladium Peppermint

Caladium Peppermint

Caladium Peppermint

 15,95

De Caladium Peppermint heeft haast witte bladeren met een groene rand. Als puntje(s) op de ‘i’ zijn deze bladeren versierd…

Lees verder...

 15,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Caladium Peppermint heeft haast witte bladeren met een groene rand. Als puntje(s) op de ‘i’ zijn deze bladeren versierd met donkerroze spikkels. De Caladium is een bijzondere knolplant die van nature in Midden- en Zuid-Amerika voorkomt. Je vindt ze vooral in Brazilië en het Amazonegebied. De Caladium houdt een winterslaap, wat betekent dat hij in de winter zal zijn bladeren verliest. Maar geen zorgen: in het voorjaar bloeit de plant gewoon weer op!

Let op! – Gaan de bladeren hangen? Dan heeft de Caladium behoefte aan water. Verder is het belangrijk om de luchtvochtigheid hoog te houden, bijvoorbeeld door een schaaltje water naast de plant te zetten.
Lichtbehoefte – Zet de Caladium op een zeer lichte plek met indirect zonlicht.
Water geven – Houd de potgrond constant licht vochtig door de plant ca. 2 keer per week een kleine scheut water te geven. In de winter is 1 keer per week voldoende, totdat alle stengels zijn afgestorven. Daarna hoef je geen water meer te geven; hier begin je in het voorjaar pas weer mee.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 20 cm