BESTSELLER
Hoogte: ± 35 cmPotmaat: 15 cm

Caladium White Queen – P 15 cm

Caladium white queen

Caladium White Queen – P 15 cm

 22,95

De Caladium White Queen groeit in de natuur onder warme tropische omstandigheden. Het bijzondere aan deze plantjes zijn de geweldige bladkleuren. De Caladium heeft veel blad en is van zware kwaliteit.

Lees verder...

 22,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Caladium White Queen groeit in de natuur onder warme tropische omstandigheden. Het bijzondere aan deze plantjes zijn de toffe opvallende bladkleuren. De plant is op zijn mooist vanaf het einde van de lente tot en met het begin van de herfst. Daarna gaat het plantje die groeit uit een knol in slaapstand en de bladeren zullen afsterven. Het afsterven van het blad zal zo’n beetje in september beginnen. Vanaf dan ook geen water meer geven en de knol bewaren in een warme droge ruimte in een krant of in de pot. Begin maart kun je de knol weer van stal halen om deze opnieuw te planten.

Zet de plant op een lichte warme plaats uit de zon. Geef de plant voldoende water maar pas op dat het niet met de voeten in het water staat. Zet je de plant in een sierpot dan adviseren we altijd om een laagje hydrokorrels onderin te leggen.

Extra informatie

Hoogte

± 35 cm

Potmaat

15 cm