Calathea potgrond Grondmix turfvrij 5L

Calathea potgrond

Calathea potgrond Grondmix turfvrij 5L

 10,95

De Calathea potgrond is perfect voor alle Calathea’s en Maranta’s. Het bootst de junglebodem waar de planten aan gewend zijn na en heeft precies de voedingsstoffen die de planten nodig hebben.

Lees verder...

 10,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Op zoek naar de perfecte aarde voor je Calathea of Maranta? Zoek niet verder. Deze Calathea potgrond mix is speciaal samengesteld voor deze tropische planten. De junglebodem waar de Calathea en Maranta aan gewend zijn, heeft een vochtig en rijk substraat vol voedingsstoffen van gevallen bladeren en ander natuurlijk afval. Deze mix bootst die omgeving zo goed mogelijk na. Hierdoor krijgen jouw planten precies wat ze nodig hebben!

De mix is een samenstelling van verschillende ingrediënten. Kokosvezel, wormenmest, actieve kool, perliet, vermiculiet en DCM organische voedingsstoffen.

De potgrond is veenvrij en een goed alternatief op grondmixen met veen! Veen is namelijk erg schadelijk voor de natuur. Tijdens het graven naar veen komt er een grote lading CO2 vrij en de eeuwenoude moerasgrond die afgegraven wordt gaat verloren.

De verpakking van deze mix is helemaal recyclebaar. De plastic verpakking kan bij het plasticafval en het etiket is gemaakt van FSC papier en kan gecomposteerd worden. Help jij ook mee om de wereld iets groener te maken?