-33%
Potmaat: 12 cmHoogte: ± 15 cmStandplaats: Normaal daglicht, Volle zon

Campanula Trio Klokjesbloem - 3 stuks

Campanula trio

Campanula Trio Klokjesbloem - 3 stuks

 19,95

Met deze Campanula trio ontvang je drie Campanula plantjes. Deze planten produceren opvallende paarse bloemetjes vol met nectar. Dit leuke plantje staat ook wel bekend als de Klokjesbloem en is een uitbundige bloeier die ook interessant is voor vlinders en bijen! 🐝🦋

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Klokjesbloem is interessant voor vlinders en bijen en een uitbundige zomerbloeier! 🐝🦋 De nectarrijke bloemen zijn een ware magneet voor bestuivers. Het is een prachtig schouwspel om te zien hoe vlinders en bijen zich tegoed doen aan de nectar van de Campanula. Deze bestuivers spelen een belangrijke rol bij het in stand houden van de biodiversiteit in je tuin en het bevorderen van een gezond ecosysteem. Door de Campanula in je tuin te planten, draag je bij aan het ondersteunen van deze nuttige insecten.

De Campanula staat bekend om de overvloedige bloei, die plaatsvindt in de zomermaanden. Van juni tot augustus transformeert de Campanula jouw buitenruimte in een paarse oase vol levendige kleuren. Maar dat is nog niet alles! Deze beauty heeft ook een bescheiden kant als het aankomt op onderhoud. Ze vraagt niet veel van je tijd en energie. Tijdens de droge warme dagen is het belangrijk om dagelijks goed water te geven, voornamelijk als de plant in een plantenpot op tafel staat.

Wat betreft lichtbehoefte voelt de paarse klokjesbloem zich in haar element in de zon of halfschaduw. Ze gedijt het best op een plekje waar ze wat zonnestralen kan opvangen, maar een beetje schaduw kan ze ook waarderen. En laten we niet vergeten dat de Campanula een vaste plant is, wat betekent dat ze jaar na jaar trouw blijft terugkeren.

De Campanula’s voldoen aan de eisen voor BEE friendly. Er worden dus geen bestrijdingsmiddelen gebruikt die negatief voor bijen, hommels of het milieu zijn.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 15 cm

Meerjarige plant

Ja

Standplaats

Normaal daglicht, Volle zon