Kleur: Hoogte: ± 40 cmPotmaat: 14 cm

Chamaedorea Metallica (metal palm) – P 14 cm

Chamaedorea Metallica

Chamaedorea Metallica (metal palm) – P 14 cm

 12,95

De Chamaedorea Metallica is een groene kamerplant met bijzonder blad. Dit lijkt een beetje op een vissenstaart, en heeft een blauwgroene glans.

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Chamaedorea Metallica is een groene kamerplant met bijzonder blad. Dit lijkt een beetje op een vissenstaart, en heeft een blauwgroene glans. Aan deze kleur heeft de Chamaedorea Metallica haar tweede naam aan te danken. Van oorsprong komt de plant uit het Mexicaanse regenwoud, en staat ook wel bekend als de Mexicaanse bergpalm. De bladeren groeien recht omhoog en kunnen – met de juiste verzorging – wel 75 centimeter lang worden. Naast het feit dat de plant onwijs decoratief is, heeft deze nog een aantal fijne eigenschappen. Zo is het een luchtzuiverende plant, die heel makkelijk is om te verzorgen.

Zet de plant op een lichte plek of halfschaduwplaats, maar niet in de volle zon. In de zomer heeft de plant veel water nodig; zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. In de winter heeft de Chamaedorea Metallica minder water nodig. De potgrond mag dan een beetje opdrogen voordat je weer water geeft. Geef de plant twee keer per maand een beetje plantenvoeding.

Extra informatie

Kleur
Hoogte

± 40 cm

Potmaat

14 cm