Colocasia Esculenta knol (Taro olifantsoor)

Colocasia Esculenta

Colocasia Esculenta knol (Taro olifantsoor)

 11,95

De Colocasia Esculenta wordt geleverd als knol en groeit uit tot een groene kamerplant met bladeren die lijken op een olifantsoor. Kweek je eigen plant en volg het groeiproces, bijzonder!

Lees verder...

 11,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Colocasia Esculenta wordt geleverd als knol en zal uitgroeien tot een mooie groene kamerplant met bladeren die lijken op een olifantsoor. De Colocasia is familie van de Alocasia. Als je de knol hebt ontvangen dan kun je deze verpotten in een pot die 2 a 3 keer zo breed is als de knol. Hoe groter de pot hoe groter de bladeren en de plant zal worden. Plant de knol diep in de aarde. Zorg ervoor dat het bruine gedeelte compleet onder de aarde zit. Hier zullen de wortels uit groeien. Alleen de lichtkleurige, geelgroene punt moet boven de aarde uitsteken.

Na het verpotten kun je de knol van Colocasia Esculenta op een warme lichte (zonnige) plek zetten zodat het groeiproces op gang kan komen. Geef wel wat water zodat de potgrond licht vochtig is. Gebruik je een terracotta pot houdt er dan rekening mee dat je meer water nodig hebt omdat het vocht in het materiaal trekt van de pot. Gebruik je geen terracotta pot en zit er dus geen gat onderin dan is het belangrijk om hydrokorrels te gebruiken voor een betere drainage. Belangrijk is om de grond licht vochtig te houden. Zodra de eerste bladeren te zien zijn mag je flink wat water geven en het goed vochtig houden. Je kunt dan ook tijdens deze groei wat plantenvoeding gebruiken.