Hoogte: ± 90 cmKleur: Potmaat: 19 cm

Dracaena ‘Janet Craig’ (Drakenbloedboom) – P 19 cm

Dracaena 'janet craig'

Dracaena ‘Janet Craig’ (Drakenbloedboom) – P 19 cm

 17,95

De Dracaena ‘Janet Craig’ is een sterke groene kamerplant en zeer geschikt als kamerplant. In combinatie met zijn luchtzuiverende kwaliteiten en de makkelijke verzorging is het een veelgekozen plant!

Lees verder...

 17,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Dracaena ‘Janet Craig’ is een sterke groene kamerplant en wordt ook wel ‘Drakenbloedboom’ genoemd. Dit komt omdat er bij sommige Dracaena-soorten soms rood kleverig sap uit de stam vloeit. Draak komt van ‘Drakaina’ wat in het Grieks draak betekent. De Dracaena’s zijn zeer geschikt als kamerplant en kunnen de droge lucht goed verdragen. Deze uitvoering heeft 2 toeven.

Leuk om te vermelden is dat deze plant een sterke luchtzuiverende plant is. Bij onderzoeken van de NASA komt de Dracaena Janet Craig veelvuldig naar boven als een bovengemiddelde luchtzuiveraar. Dit betekent dat dit soort beter is in het omzetten van CO2 naar zuurstof dan andere planten. Ook het laten afnemen van schadelijke stoffen in een ruimte is toevertrouwd aan deze kamerplant.

Zet de plant niet op een donkere standplaats maar ook niet in het directe zonlicht. Bij het water geven is eenmaal per week voldoene en voorkom natte voeten. Een kamertemperatuur van tussen de 15 en 23 graden is ideaal.

Extra informatie

Hoogte

± 90 cm

Kleur
Potmaat

19 cm