Potmaat: 12 cmHoogte: ± 15 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Epipremnum Pinnatum Global Green

Epipremnum Pinnatum Global Green

Epipremnum Pinnatum Global Green

 13,95

De Epipremnum Pinnatum Global Green is een prachtige nieuwe plantsoort! Zo nieuw, dat je hem mogelijk nog niet eerder tegen bent gekomen. Met zijn lichtgroene variegatie is het een bijzondere verschijning.

Lees verder...

 13,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Het bladpatroon van de Global Green lijkt een beetje op dat van de Epipremnum N’joy. Het blad is groen met een lichtgroene streep over het blad. Af en toe zit er zelfs een blaadje met witte variegatie tussen! Het is een ontzettend sterke en snelgroeiende plant, die zowel als hang- en klimplant geschikt is.

Van nature is de Epipremnum Pinnatum Global Green een echte klimmer. Met zijn luchtwortels hecht hij zich vast aan bomen en worden zijn bladeren steeds een stukje groter. In het wild kunnen de bladeren bijna 1 meter groot worden! Met behulp van een mosstok kun je zijn natuurlijke klimkunsten nabootsen.

 

Let op! – Zet de Epipremnum Pinnatum Global Green niet op een koude en/of tochtige plek in huis. Ook belangrijk: deze plant groeit het beste als de luchtvochtigheid hoog is. Je kunt een schaaltje water naast de plant zetten om de luchtvochtigheid te verhogen.

Lichtbehoefte – Zet de Epipremnum op een lichte plaats, uit direct zonlicht. Hoe lichter je de plant zet, des te duidelijker de lichte variegatie op het blad wordt. Vervaagt de bladtekening en wordt het blad helemaal groen? Dan kun je de plant beter naar een wat lichtere plek verplaatsen.

Water geven – Houd de potgrond licht vochtig in de lente en zomerperiode. In de herfst en winter mag de potgrond best een beetje opdrogen tussen gietbeurten door. Als de blaadjes gaan krullen heeft de plant water nodig.

 

Lees alles over Epipremnum verzorging.

 

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 15 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht