Potmaat: 15 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Normaal daglichtWaterbehoefte: GemiddeldDiervriendelijk: Licht giftig

Epipremnum Pinnatum Variegata

Epipremnum Pinnatum Variegata

Epipremnum Pinnatum Variegata

 19,95

De Epipremnum Pinnatum Variegata is een prachtige, zeldzame kamerplant. Met de juiste verzorging en ondersteuning kan deze bonte plant onwijs groot worden! Deze planten nemen al hun volwassen vorm aan door de fenestraties (gaten) te tonen, wat erg speciaal is!

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Epipremnum pinnatum variegata is een zeldzame klimplant. Van oorsprong komt de Epipremnum uit Zuidoost-Azië, waar hij via bomen omhoog klimt. Zonder ondersteuning transformeert deze plant op den duur tot een hangplant, maar wij raden aan om de natuurlijke leefomgeving na te bootsen. Dit doe je door de Epipremnum pinnatum variegata langs bijvoorbeeld een klimpaal of mosstok te laten klimmen. Wanneer deze kamerplant de kans krijgt om te klimmen, zullen zijn bladeren een stuk sneller hun volwassen vorm aannemen.

Wanneer de bladeren groot zijn, kunnen ze zelfs fenestraties (gaten) ontwikkelen in het blad! Des te meer reden om deze kamerplant te laten klimmen.

Let op! – Het sap dat uit de stengels of bladeren van de de Epipremnum Pinnatum Variegata komt kan irriterend zijn voor de huid. Bij inname is de plant licht giftig, dus pas op met huisdieren en kleine kinderen.

Lichtbehoefte – Zet deze kamerplant op een plek met veel indirect licht. Doordat de witte delen van de plant geen fotosynthese kunnen uitvoeren, hebben de groene delen van het blad extra veel licht nodig.

Water geven – Zorg ervoor dat de potgrond in de lente, zomer en herfst constant licht vochtig is. In de winter mag deze best wat opdrogen tussen gietbeurten in.

Lees alles over Epipremnum verzorging.

Extra informatie

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Waterbehoefte

Gemiddeld

Diervriendelijk

Licht giftig