-15%
Potmaat: 17 cmHoogte: ± 40 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Fatsia Japonica Variegata Vingerplant

Fatsia Japonica

Fatsia Japonica Variegata Vingerplant

 16,95

Fatsia Japonica is een sierlijke kamerplant met grote, glanzende bladeren. Deze hebben qua vorm iets weg van handen met vingers, waardoor de Fatsia ook wel…

Lees verder...

 16,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Fatsia Japonica is een sierlijke kamerplant met grote, glanzende bladeren. Deze hebben qua vorm iets weg van handen met vingers, waardoor de Fatsia ook wel vingerplant wordt genoemd. De Fatsia Japonica komt van oorsprong – je raadde het waarschijnlijk al – uit Japan. De kamerplant komt specifiek uit tropische bossen in de regio Kanto, maar heeft zich vanuit hier verspreid naar heel Japan, Taiwan en Korea. Met zijn grote, opvallend gevormde bladeren is de vingerplant een bijzondere toevoeging aan jouw interieur.

Let op! – Zorg ervoor dat er nooit een laag water onder in de pot blijft staan, wat tot wortelrot kan leiden. Met gebruik van hydrokorrels of perliet kun je helpen voorkomen dat je de Fatsia te veel water geeft.
Licht – Zet de vingerplant op een zeer lichte plek met indirect zonlicht. Direct zonlicht van de ochtend- en avondzon is geen probleem, maar de middagzon kan tot bladverbranding leiden.
Water geven – Houd de potgrond constant licht vochtig door de Fatsia Japonica regelmatig een scheut water te geven. In de winter verbruikt de plant minder water, waardoor je de watergift dan wat mag terugbrengen.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 40 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld