Hoogte: ± 30 cmPotmaat: 18 cm

Graslelie hangplant (Chlorophytum Comosum) – P 18 cm

Graslelie hangplant

Graslelie hangplant (Chlorophytum Comosum) – P 18 cm

 16,50

De Graslelie staat ook wel bekend als de makkelijkste luchtverfrisser. Ideaal voor op kantoor, of als je geen groene vingers hebt!

Lees verder...

 16,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Graslelie staat ook wel bekend als de makkelijkste luchtverfrisser. Deze kamerplant filtert volgens NASA 95% van allerlei schadelijke stoffen uit de lucht, waaronder formaldehyde en benzeen. En je hoeft er bijna niks voor terug te doen! Groene vingers of niet, deze plant overleeft het wel. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Graslelie onwijs populair is als kantoorplant. Naast de gemakkelijke verzorging en voordelen voor de gezondheid, verbetert deze luchtzuiverende kamerplant ook je prestaties en concentratie. Meer weten over de effecten van luchtzuiverende kamerplanten? Klik hier voor alle informatie!

Geef de plant twee keer per wee een klein scheutje water om de potgrond licht vochtig te houden. Zorg er wel voor dat hij geen natte voeten krijgt. Je kunt hem beter een keer vergeten water te geven, dan teveel water geven. Besproei hem verder af en toe met een plantenspuit: zo houd je de luchtvochtigheid goed hoog. Oorspronkelijk komt de Glaslelie uit de Zuid-Afrikaanse tropen, waar het een bodembedekker is. Hier heeft de plant een lichte plek, uit direct zonlicht. En dit is dan ook de beste plek om de Graslelie binnenshuis neer te zetten.

 

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Potmaat

18 cm