Hoogte: ± 30 cmKleur: Potmaat: 15 cm

Hoya Carnosa Shirley – P 15 cm

Hoya carnosa shirley

Hoya Carnosa Shirley – P 15 cm

 17,95

Hoya Carnosa Shirley is een sierlijke, sterke hangplant. Deze Hoya is heel makkelijk om te verzorgen, en groeit bovendien vrij snel.

Lees verder...

 17,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Hoya Carnosa Shirley is een sierlijke, sterke hangplant met een opvallend bladpatroon. Dit is glanzend lichtgroen, met lichtgele kleine vlekjes. Deze Hoya is heel makkelijk om te verzorgen, en groeit bovendien vrij snel. Zeker wanneer je de plant op een lichte plek plaatst, zul je merken dat deze snel nieuw blad aanmaakt.

Hang de Hoya Carnosa Shirley op een lichte plek, uit de volle zon. Hier ontvangt de plant voldoende energie om nieuw blad aan te maken, zonder risico te lopen op bladverbranding. De watergift is vrij simpel. Geef de plant niet veel water in één keer, en laat de potgrond licht opdrogen voordat je weer water geeft. Zodra de bovenste paar centimeters van de potgrond droog aanvoelen, is het weer tijd om water te geven. Tijdens de winter heeft de plant een stuk minder water nodig: geef dan net voldoende om te voorkomen dat de potgrond uitdroogt.

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Kleur
Potmaat

15 cm