Potmaat: 10,5 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Hoya Kerrii Hartjesplant

Hoya Kerri

Hoya Kerrii Hartjesplant

 24,95

De Hoya Kerrii is een opvallende kamerplant vanwege zijn vorm; het blad heeft namelijk de vorm van een hartje. Vaak zie je deze plant met maar één blad, maar deze is extra bijzonder omdat hij meerdere bladeren heeft!

Lees verder...

 24,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Hoya Kerrii is een groene kamerplant met een stevige, hartvormige bladeren, waardoor hij ook vaak hartjesplant wordt genoemd! Het is een populair plantje die je meestal ziet met één enkel blad, en slechts af en toe met meerdere bladeren.

In de natuur kom je de Hoya Kerrii vooral tegen in de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië. Hier slingert de plant rondom bomen en kan hij wel vier meter lang worden! Veel mensen denken dat de Hoya Kerrii een vetplant is die klein blijft, maar dat is niet het geval. Als deze Hoya zijn volwassen vorm aanneemt, kan hij ook gaan bloeien. De bloemen zijn wit met rood en relatief geurloos. Tip: vanwege het hartvormige blad van de Hoya Kerri, is deze plant ook leuk om te geven als cadeau!

 

Let op! – Deze plant heeft even de tijd nodig om te acclimatiseren thuis. Probeer de plant niet teveel te verplaatsen, zodat hij echt even kan wennen aan zijn nieuwe plekje! Wanneer de hartjesplant zich eenmaal thuis voelt, is het een ontzettend harde groeier.
Lichtbehoefte – Zet de Hoya Kerrii op een plek met veel indirect licht.
Water geven – Zorg ervoor dat de grond niet te nat blijft. Je kunt het beste een grondmix met genoeg drainage gebruiken.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

Extra informatie

Potmaat

10,5 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht