Potmaat: 12 cmHoogte: ± 25 cm

Lavendel Trio 3 stuks

Lavendel trio

Lavendel Trio 3 stuks

 17,95

Lavandula stoechas Anouk, ook wel bekend als vlinderlavendel of kuiflavendel, is een heerlijk geurende buitenplant. Zijn opvallende, lilapaarse bloemen combineren… Lees verder

 17,95

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €50,-

Klantbeoordeling: 8.7

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Lavandula stoechas Anouk, ook wel bekend als vlinderlavendel of kuiflavendel, is een heerlijk geurende buitenplant. Zijn opvallende, lilapaarse bloemen combineren prachtig met de grijsgroene bladeren. Deze lavendel wordt ook wel kuiflavendel genoemd dankzij de lilapaarse bloemen met kuifachtige vorm. Zijn andere bijnaam, vlinderlavendel, dankt de Lavandula aan het feit dat de bloemen vlinders en bijen aantrekken. Deze ruiken namelijk heerlijk! De Lavandula bloeit meestal in de periode van mei t/m juli, maar kan soms wel blijven bloeien tot september.  

De Lavandula is als tuinplant en balkonplant geschikt. Dit trio komt als 3x potmaat 12.

Let op! – De vlinderlavendel is wat gevoeliger voor vorst dan andere lavendelplanten. Wanneer deze buitenplant in een pot staat, kun je hem bij vorst het beste naar binnen halen. Als je de kuiflavendel in de tuin plant, zorg dan voor wat beschutting tegen de wind. Bij strenge vorst raden we aan om de plant af te dekken. 
Lichtbehoefte – De Lavandula heeft mediterrane wortels en staat daarom graag op een zonnige plek. 
Water geven – De Lavandula houdt van een licht vochtige potgrond. Geef deze buitenplant (bij gebrek aan regen) regelmatig een kleine scheut water.  

Dit product wordt geleverd exclusief sierpot. Vind hier ons assortiment buitenpotten!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 25 cm