-39%
Potmaat: 12 cmHoogte: ± 25 cm

Lavendel Trio 3 stuks

lavendelplant lavandula

Lavendel Trio 3 stuks

 19,95

Deze Lavandula dank zijn naam aan het feit dat de bloemen vlinders en bijen aantrekken.🦋🐝 Deze ruiken namelijk heerlijk! De Lavandula bloeit meestal in de periode van…

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De lavendelplant is een heerlijk geurende buitenplant. Zijn opvallende blauw/paarse bloemen combineren prachtig met de groene bladeren. Deze Lavandula dank zijn naam aan het feit dat de bloemen vlinders en bijen aantrekken. Deze ruiken namelijk heerlijk! De Lavandula bloeit meestal in de periode van mei t/m juli, maar kan soms wel blijven bloeien tot september.

De Lavandula is als tuinplant en balkonplant geschikt. Dit trio komt als 3x potmaat 12. Wij adviseren de volgende potten die bijzonder goed geschikt zijn voor dit trio:

Let op! – De lavendelplant is bij vorst wat gevoeliger dan andere lavendelplanten. Wanneer deze buitenplant in een pot staat, kun je hem bij vorst het beste in de schuur zetten. Als je de kuiflavendel in de tuin plant, zorg dan voor wat beschutting tegen de wind. Bij strenge vorst raden we aan om de plant af te dekken.
Lichtbehoefte – De Lavandula heeft mediterrane wortels en staat daarom graag op een zonnige plek.
Water geven – De Lavandula houdt van een licht vochtige potgrond. Geef deze buitenplant (bij gebrek aan regen) regelmatig een kleine scheut water.

Dit product wordt geleverd exclusief sierpot. Vind hier ons assortiment buitenpotten!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 25 cm