Hoogte: ± 30 cmPotmaat: 12 cm

Lidcactus wit (Schlumbergera) – P 12 cm

Lidcactus wit

Lidcactus wit (Schlumbergera) – P 12 cm

 11,95

De Lidcactus is een zeer sterke kamerplant die bekend staat om zijn felle bloemen. Deze Schlumbergera (kerstcactus) produceert mooie witte bloemen en is ook perfect voor de plantenliefhebbers die wat minder groene vingers hebben.

Lees verder...

 11,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Lidcactus is een zeer sterke kamerplant die bekend staat om zijn felle bloemen. Deze Schlumbergera produceert mooie witte bloemen en is perfect voor ook de plantenliefhebbers die wat minder groene vingers hebben. Waar de meeste planten in de koude maanden in rust modus gaan komt de Lidcactus juist tot leven. Dat is onder andere de periode rondom kerst waardoor ze ooit de naam kerstcactus hebben verzonnen. Als je de plant in de natuur wilt zien moet je afreizen naar de regenwouden van Brazilië. Daar groeit de plant op andere bomen.

Zet de plant op een lichte plaats, geef eenmalig per week wat water. De Lidcactus is een vetplant dus pas op dat de plant niet te nat komt te staan. Help de plant een beetje door uitgebloeide bloemetjes te verwijderen. Het verpotten van de plant kun je het beste doen om de 2 a 3 jaar. Leg altijd een laagje hydrokorrels onderin de pot voor een betere drainage.

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Potmaat

12 cm