Hoogte: ± 8 cmPotmaat: 9 cm

Lithops (levende steentjes) – P 9 cm

Lithops

Lithops (levende steentjes) – P 9 cm

 9,50

Lithops is een zeer bijzondere kamerplant dat zich kenmerkt door de opvallende uitstraling. De bijnaam levende steentjes heeft het plantje gekregen omdat het net lijkt alsof het steentjes zijn. PS: Dit plantje is speciaal geselecteerd voor de voordeeldoos, doe er je voordeel mee!

Lees verder...

 9,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Lithops is een zeer bijzondere kamerplant dat zich kenmerkt door de opvallende uitstraling. De bijnaam levende steentjes heeft het plantje gekregen omdat het net lijkt alsof het steentjes zijn. Lithops, dat steenachtig betekent, valt onder de vetplantjes en heeft weinig verzorging nodig. In de natuur kun je dit plantje tegen komen in landen als Zuid-Afrika en Namibie. Wil je een origineel plantje in huis halen dan zit je met deze kamerplant goed. De kleur en het exemplaar zoals vertoond op de foto kan wat afwijken van hoe deze geleverd kan worden. Geen enkele plant is hetzelfde en daardoor uniek.

Omdat het een vetplantje is heeft dit plantje minder water nodig als de gemiddelde groene plant. Teveel water gaat het plantje niet leuk vinden. Je kan beter altijd liever te weinig geven dan teveel. In de koude wintermaanden zo min mogelijk water geven omdat de plant in ruststand is.

Extra informatie

Hoogte

± 8 cm

Potmaat

9 cm