-12%
SALE!
Combideal: Combideal

Luchtzuiverende Plantenbox 3 stuks

Luchtzuiverende Plantenbox

Luchtzuiverende Plantenbox 3 stuks

 59,95

De Luchtzuiverende Plantenbox heeft het allemaal! Deze drie kamerplanten zijn stuk voor stuk prachtig om te zien, divers én sterk luchtzuiverend.

Lees verder...

 59,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Luchtzuiverende Plantenbox heeft het allemaal! Deze drie kamerplanten zijn stuk voor stuk prachtig om te zien, divers én sterk luchtzuiverend. De Luchtzuiverende Plantenbox bestaat uit 3 kamerplanten: de Spathiphyllum sweet Lauretta (lepelplant), de Calathea rufibarba en de Epipremnum pinnatum aureum. De lepelplant is een indrukwekkende verschijning van 95 cm hoog (potmaat 21), met donkergroene bladeren en helderwitte schutbladeren. Bovendien is de Spathiphyllum een echte alleskunner onder de luchtzuiverende planten, die de meest voorkomende giftige stoffen afbreekt.

De Epipremnum is een klimplant op mosstok (potmaat 19). Deze kamerplant is al zo’n 100 cm hoog bij aankomst, en ook nog eens de snelste groeier van het stel. De Calathea (potmaat 17, hoogte: ca. 55 cm) is een volle kamerplant met vrolijke, ribbelige blaadjes. Als luchtzuiveraars doen deze twee planten niet onder voor de lepelplant. De Calathea is een razendsnelle zuurstofproducent en de Epipremnum behoort zelfs tot NASA’s top 10 van meest luchtzuiverende planten.

 

Let op! – Zet de luchtzuiverende planten niet op een koude en/of tochtige plek in huis. De Lepelplant en Epipremnum zijn giftig. Kijk hiermee dus uit als je huisdieren en / of kleine kinderen hebt. De Calathea is niet giftig.
Lichtbehoefte – Zet de Epipremnum op een lichte plaats, uit direct zonlicht. De Calathea staat het liefst in de halfschaduw. De lepelplant groeit het mooist op een plek met indirect zonlicht, maar kan eventueel ook in de halfschaduw staan.
Water geven –  Zorg ervoor dat je de potgrond altijd licht vochtig houdt, door de luchtzuiverende planten regelmatig kleine beetjes water te geven.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

Deze combideal wordt standaard geleverd exclusief sierpotten. 

Extra informatie

Combideal

Combideal