Potmaat: 19 cmHoogte: ± 80 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtDiervriendelijk: Licht giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Epipremnum Pinnatum Aureum op Mosstok Goudrank

Epipremnum Pinnatum Aureum

Epipremnum Pinnatum Aureum op Mosstok Goudrank

 26,95

De Epipremnum pinnatum aureum is een makkelijke kamerplant met groen en gele bonte, hartvormige bladeren. Het is een dankbare plant die niet…

Lees verder...

 26,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Epipremnum pinnatum aureum op mosstok is een makkelijke kamerplant met groen en gele bonte, hartvormige bladeren. Het is een dankbare plant die niet veel verzorging nodig heeft. De Epipremnum pinnatum aureum kan zowel als een klimplant als hangplant groeien, maar wanneer de kamerplant klimt worden de bladeren een stuk groter!

In het bosgebied van Zuidoost-Azië, waar de kamerplant oorspronkelijk vandaan komt, kunnen de bladeren tot wel een meter groot worden. Hier groeit de plant als een klimplant op bomen in de schaduw van het bladerdek. Nog een leuk weetje: de Epipremnum is ontzettend luchtzuiverend!

Let op! – Let op, de Epipremnum Pinnatum aureum op mosstok is licht giftig voor huisdieren en kinderen.
Lichtbehoefte – Zet de kamerplant op een lichte plek, uit het directe zonlicht. De Epipremnum kan best op een plekje met meer schaduw staan, maar hoe lichter de plant staat, hoe feller de gele kleuren in de plant naar voren komen.
Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft. Hoewel de Epipremnum best tegen wat drogere grond kan, blijft het een tropische plant die het beter doet onder meer tropische omstandigheden.

 

Lees alles over Epipremnum verzorging.

Extra informatie

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 80 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Diervriendelijk

Licht giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld