Plantenmanden

Plantenmanden passen perfect bij allerlei kamerplanten en interieurstijlen. Ze zijn vaak gemaakt van jute, zeegras of riet, en hebben een plastic voering. Ontdek alle plantenmanden voor binnen!

Plantenmand voor binnen kopen

Op Plantje.nl vind je allerlei plantenmanden voor binnen, van hangmanden tot bloempot manden van zeegras en jute. Plantenmanden hebben een stijlvolle, natuurlijke uitstraling. Het zijn tijdloze accessoires die goed passen bij allerlei interieurstijlen. De binnenkant van onze plantenmanden is bekleed met plastic. Dit voorkomt dat er water door het gevlochten materiaal lekt, zodat je zonder zorgen van jouw nieuwe mand & kamerplant-combinatie kunt genieten.

Jouw mand wordt zorgvuldig thuisbezorgd, eventueel compleet met een bijpassende kamerplant. Neem voor de perfecte kamerplant een kijkje bij de potmaat die bij elke plantenmand genoteerd staat. Kies een plant die dezelfde potmaat heeft.

Hangmanden voor planten

Op Plantje.nl vind je, afhankelijk van beschikbaarheid, hangmanden in allerlei kleuren en maten. Deze hangmanden zijn geschikt voor allerlei kamerplanten, of dit nu hangplanten zijn of niet. Ze worden vaak gemaakt van zeegras of jute. Sommige manden worden bewerkt met een mooie kleur, anderen hebben hun natuurlijke kleur.

Bekijk alle hangpotten

Plantenmand van zeegras, jute of riet

De meeste plantenmanden op Plantje.nl zijn gemaakt van jute of zeegras. Jute is een biologisch afbreekbare plant, die met de hand wordt gevlochten tot een mand. Zeegras is een landplant die zich heeft aangepast aan het leven onder water. Dit natuurlijke materiaal wordt gedroogd en gevlochten, met een prachtige plantenmand als resultaat. Afhankelijk van beschikbaarheid vind je op deze pagina ook grote rieten plantenmanden of manden van kraftpapier.

Plantenmand op pootjes

Op zoek naar een plantenmand op poten? Kies jouw favoriete plantenmand en combineer hem met een van onze Kopenhagen-plantenstandaards. Deze zijn er in 3 verschillende maten, zodat er bijna altijd wel een geschikte plantenstandaard is voor jouw favoriete bloempot mand!

Styling tip

Combineer plantenmanden in verschillende groottes met bijpassende planten. Zet ze bij elkaar en creëer een stijlvolle plantenhoek. Ook leuk: creëer hoogteverschil, bijvoorbeeld met gebruik van een plantenstandaard of plantentafel.

Contact

Heb je nog vragen? Het Plantje.nl klantenservice team staat graag voor je klaar! Je kunt ons per e-mail, telefonisch en via WhatsApp bereiken.

CONTACT