YITH Badge
Potmaat: 19 cmKleur: Meerkleurig, Naturel, WitHoogte: ± 19,5 cm

Terima Kasih - Lissabon Naturel/Wit - Jute

Lissabon

Terima Kasih - Lissabon Naturel/Wit - Jute

 14,95

De Lissabon plantenmand is een stijlvolle, duurzamer geproduceerde mand van jute. Met de natureltinten en witte onderzijde is deze plantenmand makkelijk om te combineren. Hij past goed bij allerlei soorten kamerplanten én interieurstijlen.

Lees verder...

 14,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Lissabon plantenmand is een stijlvolle, duurzamer geproduceerde mand van jute. Met de natureltinten en witte onderzijde is deze plantenmand makkelijk om te combineren. Hij past goed bij allerlei soorten kamerplanten én interieurstijlen. Deze Terima Kasih plantenmand is duurzamer en verantwoordelijk geproduceerd. De mand is gemaakt van jute, een biologisch afbreekbare plant, die met de hand is gevlochten. Bij de productie worden geen fossiele brandstoffen gebruikt.

De Lissabon plantenmand is geschikt voor kamerplanten met potmaat 17. Vind je dit design mooi, maar ben je op zoek naar een andere maat? Neem ook eens een kijkje bij de Lissabon mand voor planten met potmaat 12 of potmaat 21 of de zwarte variant!

 

Duurzamere keuze – dit product draagt bij aan mens en maatschappij en is gemaakt van een duurzamer materiaal. Terima Kasih zorgt ervoor dat mensen in Azië een goede baan kunnen krijgen. Medewerkers worden jaarrond van werk voorzien, krijgen twee verse maaltijden per dag én moeders hebben aangepaste werktijden. Daarnaast is dit product gemaakt van duurzamere materialen, namelijk van bio-based ingrediënten. De mand is ook nog eens gedeeltelijk biologisch afbreekbaar en gemaakt van een hernieuwbare grondstof. Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Potmaat

19 cm

Kleur

Meerkleurig, Naturel, Wit

Merk

Terima Kasih

Hoogte

± 19,5 cm

Potcategorie

Scandinavisch, Basic

Duurzamere keuze

Ja