Potmaat: 17 cmHoogte: ± 60 cm

Mandevilla Sundaville Dipladenia

Mandevilla

Mandevilla Sundaville Dipladenia

 19,95

De Mandevilla is een bloeiende tuinplant die weinig verzorging vraagt. De plant staat bekend om zijn heerlijk geurende, trompetvormige bloemen.

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Mandevilla is een bloeiende tuinplant die weinig verzorging vraagt. De plant staat bekend om zijn heerlijk geurende, trompetvormige bloemen. De Mandevilla komt van oorsprong uit Zuid-Amerika. Bijzonder aan deze tuinplant is het feit dat hij heel lang bloeit: van mei tot de eerste vorst. De Mandevilla is een klimheester: hij maakt lange ranken die een muur of schutting mooi kunnen bedekken. Leid de klimranken af en toe omhoog en deze plant klimt moeiteloos door, zowel in de hoogte als in de breedte.

Geef de Mandevilla van april tot september extra voeding en haal uitgebloeide bloemen weg. Zo blijft de tuinplant lang en mooi bloeien. Zorg voor een goed doorlatende grond.

Let op! – Deze tuinplant is niet winterhard. Als tuinplant kun je er daarom doorgaans een jaar van genieten. Plant je de Mandevilla in een buitenpot, dan kun je deze op een koele maar vorstvrije plek laten overwinteren.
Lichtbehoefte – De Mandevilla houdt van warmte, maar niet van de felle middagzon. Zet de buitenplant op een plekje in de halfschaduw of op een plek waar deze in de volle ochtend- of avondzon staat.
Water geven – Houd de aarde licht vochtig door de plant regelmatig een beetje water te geven. In de zomer het liefst elke dag. In de herfst kun je dit afbouwen naar 2 keer per week.

 

 

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 60 cm