Hoogte: ± 35 cmKleur: Potmaat: 17 cm

Monstera Pinnatipartita – P 17 cm

Monstera Pinnatipartita

Monstera Pinnatipartita – P 17 cm

 34,50

De Monstera Pinnatipartita is een groene urban jungle kamerplant. De roots van deze plant liggen in Colombia en Peru. Speciaal zijn de diep ingesneden bladeren die na verloop van tijd kunnen groeien in de nieuwe bladeren. Deze uitvoering zal geleverd worden zonder de nog ingesneden bladeren.

Lees verder...

 34,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Monstera Pinnatipartita is een groene urban jungle kamerplant. De roots van deze plant liggen in Colombia en Peru. Speciaal zijn de gaten in de bladeren die na verloop van tijd kunnen groeien in de nieuwe bladeren. De Monstera is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire plantensoorten. De Monstera Pinnatipartita is een sterke plant en zal geleverd worden zonder de nog ingesneden bladeren. Sommige bladeren kunnen een wat gelige kleur hebben maar dat hoort bij dit soort.

Zet de plant op een lichte standplaats uit de zon. Zorg ervoor dat de grond van de plant licht vochtig blijft. Bruin blad met bijvoorbeeld zwarte plekken kan er meestal op duiden dat de plant teveel water heeft gekregen.

Extra informatie

Hoogte

± 35 cm

Kleur
Potmaat

17 cm