-18%
Potmaat: 21 cmHoogte: ± 105 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Monstera Thai Constellation B-kwaliteit

Monstera Thai Constellation

Monstera Thai Constellation B-kwaliteit

 139,95

De Monstera Thai Constellation is een prachtige, zeldzame kamerplant. Wat deze plant extra bijzonder maakt, is zijn formaat. Zo’n grote…

Lees verder...

 139,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Monstera Thai Constellation is een prachtige, zeldzame kamerplant. Wat deze plant extra bijzonder maakt, is zijn formaat. Zo’n grote Monstera Thai Constellation kom je niet vaak tegen. De Monstera Thai Constellation is een bijzondere kamerplant die de laatste jaren ontzettend populair is geworden. De grote, gevlekte bladeren in combinatie met de inkepingen maakt deze plant een unieke toevoeging aan je plantencollectie. Hij lijkt ontzettend op de Monstera variegata, maar het grootste verschil zit hem in het gemarmerde patroon van de Thai Constellation. De variegatie is bestaat bij de Monstera variegata uit grotere vlakken, waar de Thai Constellation eerder veel kleine vlakjes heeft.

De Monstera Thai Constellation kom je niet tegen in het wild. Deze kamerplant is speciaal gekweekt om zijn stabiele variegatie te behouden. Hoewel andere variegata planten vaak grote witte of roze delen hebben, kunnen deze er ook weer uitgroeien. In tegenstelling zal de Thai Constellation altijd zijn prachtige variegatie behouden. Deze plant groeit helaas niet zo snel, maar bij elk nieuw blad word je verrast met een prachtig marmer-achtig patroon. Handig om te weten: de Thai een echte kruiper, waardoor hij eerder een brede, dan een diepe pot nodig heeft. Let op! De plant afgebeeld is niet de daadwerkelijke plant die wordt verkocht. Dit zijn planten van B-kwaliteit. Deze Thai Constellations waren moederplanten, waardoor zich aan de onderkant een lange stam heeft gevormd. De top heeft nieuwe bladeren aangemaakt. Bij sommige planten zitten beschadigingen/bruine vlekken op het blad. Elke plant heeft minimaal 4 bladeren.

Let op! – De witte delen van het blad zijn extra kwetsbaar. Met deze delen kan de plant geen fotosynthese uitvoeren en daardoor heeft de plant veel indirect licht nodig om goed te kunnen groeien. De Monstera is giftig voor huisdieren en kleine kinderen.
Lichtbehoefte – Zet deze Monstera op een plek met veel indirect licht. Bij voldoende licht zal de plant grotere bladeren aanmaken en zijn fenestraties (gaten) behouden.
Water geven –Houd de potgrond constant licht vochtig door de kamerplant regelmatig een beetje water te geven. In de wintermaanden mag de grond eerst drogen voordat je de plant opnieuw water geeft. Deze plant is gevoelig voor wortelrot, dus zorg ervoor dat de potgrond niet te lang nat blijft!

 

Lees alles over Monstera verzorging.

 

 

Extra informatie

Potmaat

21 cm

Hoogte

± 105 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld