Potmaat: 24 cmHoogte: ± 90 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Monstera Thai Constellation

Monstera Thai Constellation

Monstera Thai Constellation

 249,95

De Monstera Thai Constellation is een prachtige, zeldzame kamerplant. Wat deze plant extra bijzonder maakt, is zijn formaat. Een Monstera Thai Constellation van dit formaat kom je niet vaak tegen.

Lees verder...

 249,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Monstera Thai Constellation is een bijzondere kamerplant die de laatste jaren ontzettend populair is geworden. De grote, gevlekte bladeren in combinatie met de inkepingen maakt deze plant een unieke toevoeging aan je plantencollectie. Hij lijkt ontzettend op de Monstera variegata, maar het grootste verschil zit hem in het gemarmerde patroon van de Thai Constellation. De variëgatie is bestaat bij de Monstera variegata uit grotere witte vlakken, waar de Thai Constellation eerder veel kleine vlakjes heeft.

De Monstera Thai Constellation kom je niet tegen in het wild. Deze kamerplant is speciaal gekweekt om zijn gelijkmatige variëgatie te behouden. Handig om te weten: de Thai een echte kruiper, waardoor hij eerder een brede dan een diepe pot nodig heeft. Mocht je de Monstera Thai Constellation willen stekken, wees dan erg voorzichtig tijdens het knippen. Deze plant heeft namelijk korte ‘internodes‘, de ruimtes tussen bladeren. Zorg ervoor dat je het nieuwe groeipunt niet beschadigt en dat de stam niet het water raakt tijdens het wortelen van de luchtwortel.

 

Let op! – De witte delen van het blad zijn extra kwetsbaar. Met deze delen kan de plant geen fotosynthese uitvoeren en daardoor heeft de plant veel indirect licht nodig om goed te kunnen groeien.

Lichtbehoefte – Zet deze Monstera op een plek met veel indirect licht. Bij voldoende licht zal de plant grotere bladeren aanmaken en zijn fenestraties (gaten) behouden.

Water geven –Houd de potgrond constant licht vochtig door de kamerplant regelmatig een beetje water te geven. In de wintermaanden mag de grond eerst drogen voordat je de plant opnieuw water geeft. Deze plant is gevoelig voor wortelrot, dus zorg ervoor dat de potgrond niet te lang nat blijft!

 

Lees alles over Monstera verzorging.

 

*één blad heeft lichte beschadigingen door transport. Dit is niet schadelijk voor de plant.

**Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Extra informatie

Potmaat

24 cm

Hoogte

± 90 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht