BESTSELLER
Potmaat: 19 cmHoogte: ± 50 cm

Monstera Variegata (medium wit) – P 19 cm

bonte monstera

Monstera Variegata (medium wit) – P 19 cm

 119,95

De Monstera Variegata is door zijn prachtige uitstraling en geweldige wit gevlekte bladeren een ware hit in de plantenwereld. Een blad met de witte kleur is bijna onmogelijk maar bij sommige planten waaronder deze bonte Monstera kan dat.

Lees verder...

 119,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Monstera Variegata is door zijn prachtige uitstraling en geweldige wit gevlekte bladeren een ware hit in de plantenwereld. Een blad met de witte kleur is bijna onmogelijk maar bij sommige planten waaronder deze bonte Monstera kan dat. Deze plant met medium white in het blad is wat goedkoper dan de ‘veel wit-variant‘ waar wit de overhand heeft. In deze exemplaren zit dus nog zeker voldoende wit en ontvang je een zeer goed gewortelde plant. Wees jezelf ervan bewust dat de plant het meest geschikt is voor de al wat gevorderde plantenliefhebbers.

Zet de plant op een lichte plaats, uit direct zonlicht. Op deze manier krijgt de plant voldoende energie, zonder kans te lopen op bladverbranding. Geef de plant maximaal één keer per week water en laat de potgrond tussen gietbeurten opdrogen. In de zomer meer water toedienen dan de winter. Zorg ervoor dat je de plant de eerste maand niet gelijk overpot in een sierpot zodat de Monstera kan acclimatiseren en wennen aan de nieuwe standplaats. Gebruik altijd hydrokorrels bij het verpotten en regelmatig sprayen met een plantenspuit doet de plant goed.

Meer weten over de verzorging en achtergrond van de Monstera Variegata? Neem eens een kijkje op het blog!

Extra informatie

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 50 cm