Potmaat: 13 cmHoogte: ± 13 cmKleur: Antraciet, Grijs

Oslo Antraciet - Vibers

Oslo antraciet

Oslo Antraciet - Vibers

 7,95

De Oslo plantenpot is een duurzame biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van bioplastic met olifantengras van Nederlandse bodem.

Lees verder...

 7,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De plantenpot Oslo Antraciet is een van onze plantenpotten waar we heel trots op zijn. De Oslo plantenpot is een duurzame biologisch afbreekbare plantenpot die gemaakt is van bioplastic met olifantengras van Nederlandse bodem. Olifantengras heeft vrijwel geen bestrijdings- en bemestingsmiddelen nodig en zorgt voor een vruchtbare bodem. Een win-win situatie dus!

Deze kleur staat stijvol in elk interieur!

De pot bevat 10% aan vezels. Deze vezels zijn in dit geval olifantengras en zorgen ervoor dat er minder andere grondstoffen nodig zijn. De grondstof van de potten is zowel biobased als biologisch afbreekbaar, maar er zitten geen certificeringen aan vast. Dit omdat de pot dan binnen twaalf maanden afgebroken moet kunnen worden en dat is natuurlijk niet handig wanneer je een bloempot koopt. Deze plantenpot is dan ook op de lange termijn biologisch afbreekbaar, maar je kan er eerst een tijd van genieten.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Merk

Vibers

Potcategorie

Basic

Hoogte

± 13 cm

Kleur

Antraciet, Grijs